Allt och inget ungefär

2012-03-27 // 10:40:29
Hej hej hej! Kvart över ett visar klockan här i Whistler och jag borde nog sova som resten av mina roomies gör, men dricker man en stor mugg kaffe vid tio på kvällen för att definitivt hålla sig vaken på en bio, så går det som det går, hehe. Lite för pigg helt enkelt så jag langar ett väldigt spontant blogginlägg här istället.

På det senaste har det varit mycket födelsedagsfirande framför allt. Plus en go blandning av roundhousehäng, skid- och snowboardåkning, middagar ute, hemmafester, filmkvällar och annat. Gott liv med andra ord.

Övrigt så är det mycket funderingar kring framtiden här i huset. När ska man lämna Whistler? Stanna under sommaren? Vilken linje ska man välja till hösten? Ska man ens plugga eller fortsätta resa? osv, osv..
När det känns som lite för mycket beslut som ska tas så tröstar jag mig själv med citatet som finns på bilden här under. Allting brukar alltid bli bra i slutändan ändå, no worries liksom..


bild från toppen av flute igår

/Cams



Defenders of Awesome

2012-03-20 // 02:34:25

Om någon skulle få för sig att vilja titta på en redigt grym snowboardfilm så tycker jag
definitivt att de ska titta på Capitas: Defenders of Awesome.

Tack för mig.

/Gabs

Aujourd'hui

2012-03-20 // 02:31:51
Tjenare tjenare. Här om veckan hade jag ytterliggare ett staff party med GC och den här gången var vi i Squamish och spelade curling. Var sjukt roligt och curling är verkligen någonting som alla borde testa innan de dör haha.

Idag var jag, Camilla, Sigge och Erik uppe i backen hyffsat tidigt då vi alla var lediga. Började på Whistler men tog oss sedan över till Blackcomb för park, puder och Glacier Creek-häng.

På eftermiddagen åt jag och Camilla sushi (sjukt ovanligt, jag vet!) och sedan gick vi och fick Cams skidor och min bräda vaxade. Behövdes verkligen då vi hade vad som kändes som sämsta glidet i Whistler.

Ikväll blir det svenskt house party i Alpine och imorgon jobbelijobb.

Over and out!

/G



Cams lär Erik hur man torkar av sina skidglasögon!

Framförallt väldigt rena blev dem!

Är det snö jag ser?

2012-03-15 // 16:00:00
Hörde att ni har tråkigt väder därhemma.
Ojoj. Det har inte vi...



vad som däremot är tråkigt är att både jag och Gabs jobbar idag
så vi inte kan njuta av det färska pudret. Yeah, yeah det finns alltid
en morgondag.. :)

/Camis

Shit skier girls say

2012-03-13 // 00:12:49

"I like her jacket!"
"You're skies are pretty!"

haha

Puderåk, mysfika och hus-jib

2012-03-13 // 00:01:34
Efter att fått några riktigt goa puderåk vid Garbanzo, valde Gabs och jag att dra ner till village och luncha. Inte så skibummigt men däremot väldigt gott. Stora cappucinos, samosas och kaka på Moguls. Det samtidigt som man smider awesome framtidplaner känns helt okej. Efteråt valde vi att dra hem och jibba lite i vår trädgård... eller kanske snarare försöka jibba i vår trädgård. Vi lyckades bygga en riktigt fin kick, tyvärr fick man inte tillräckligt med fart för själva backen blev lite för kort. Jobbigt när planen var att öva på våra 180s. Men nästa gång det har dumpat ordentligt då jävlar.. hehe.






/Camis

Atomic Access

2012-03-12 // 07:53:04


Vill ju inte vara sämre än Gabbi,
så jag slaskar upp en bild på mina
nya Atomic-skidor. Enjoy, haha!

/C



Sa någon puder?

2012-03-12 // 03:56:52
Tjenixen! All dålig uppdatering skylls från och med nu på pudret. Här i Whistler har det snöat massvis på senaste och mer ska det bli. Det gillar vi skarpt.

Kör på lite sedvanlig snabb-uppdatering, så sedan sist har vi; åkt massvis - både park, puder och pist, jobbat, ätit sushi, haft filmkvällar med hembakat, afterskiat och spelat kort, hängt på roundhouse, utgångar, promenad i solskenet, firat Lottas födelsedag. En massa blandat som vanligt. Det händer alltid något kul här i Whissie.

Övrigt så har jag också unnat mig själv ett par nya skidor. Japp. Känns bra, även om sparkontot ekar lite mer tomt numera. Blev ett par Atomic Access, 181cm långa. Ett par puderskidor för er som inte förstod det. Har nästan blivit en seriös skibum nu på sistone. I veckan som har gått har jag hikat flute och sedan hängt på roundhouse utan att köpa något. Idag har jag också premiäråkt mina skidor i khybers pass. Väldigt seriös, nästan.. haha. Dock skulle jag aldrig ge upp rundhus-hänget, det är ju det bästa med skiddagen ;).

Cheers!


vackert!


Taggat gäng uppe vid flute bowlen

/Camis

Kattfan

2012-03-06 // 03:15:55
Hej igen. Blev förfrågad att förklara varför jag kallar den nya brädan för kattfan så här har ni svaret:

Är definitivt inte den snyggaste brädan jag sett... Men absolut den bästa jag någonsin åkt på. Kattfan är en hybrid (camber/rocker) och en 3a på mjukhetsskalan. Sjukt skoj att åka på. Dessutom är det riktigt roligt hur alla mina tjejkompisar säger "hur kan du köpa den där fula?" medan mina killkompisar säger att "katten är skitgrym".

Var som sagt inte överförtjust i dess graphics från början men nu älskar jag katten. Alltid lika roligt att stå i liftkön och höra "Aww there's a kitty on her board! But wait a minute... Is that a knife and a cigarette?!" haha.

/Gabs

Pow pow

2012-03-06 // 02:50:10
Hej igen mina kära vänner. Här kommer ytterliggare en kort liten uppdatering från moi.

Igår hade vi filmmys och bakade kladdkaka med jordgubbar och grädde här på Sapporo Drive och oj oj så gott det blev. Det har dessutom snöat tokmycket sedan igår så idag låg pudret fin fint i backen. Därför åkte jag, Sigge och Frida till Blackcomb för lite härliga puder-åk tidigt idag innan jag var tvungen att dra till jobbet.

Ikväll blir det house party i Nordic men imorgon är det mera jobb som gäller. Prognosen visar dessutom en massa snö i natt följt av ett par bluebird-dagar i mitten av veckan. Heeelt okej.

Hare bra!

/G



Crystal Hut en bluebird-dag



Utsikt från Crystal

Ett litet livstecken...

2012-03-05 // 02:24:51
Jahopp nu har uppdateringen fått lida lite igen från min sida då all min tid tas upp av jobb och snowboardåkning. Därför kör jag nu ännu en liten hänt sedan sist för andra och sista gången.

- Min familj har varit här och hälsat på
- Jag har nu äntligen köpt en ny bräda (kattfan<3) och den är himmelskt bra
- Hängt en massa i whis park med Erik och Camilla
- Haft staff party no3 och varit på den mest sjukaste och största husfesten jag någonsin sett

Utöver det har jag jobbat en massa som vanligt och trivs fortfarande riktigt bra på GC, haft en hel del goa bluebird-dagar, ätit en massa sushi och bara haft det riktigt gött. Whistler levererar fortfarande och jag älskar livet här alldeles, alldeles för mycket.

Over and out!




/Gabs




Shredding och allt annat ungefär

2012-03-02 // 21:31:54
Tjena mittbena! Fortfarande jag (camilla) som håller bloggen vid liv. Den är lite lätt döende för tillfället som ni kanske har märkt, och det skyller jag på Gabbi hehe. Det lovades blogginlägg häromdagen, men vårt inläggsflöde ekar fortafarande lika tomt som vårt kylskåp för tillfället..

Anyways, sedan sist har vi hunnit med hemmafest, massvis med skid&snowboarding, jobb (för Gabbis del då..), parkhäng, bluebird-chill-på-roundhouse, utgång, fira Fridus som fyllt systemet-gammal, seriekvällar, afterski med mera. Väldigt gott och blandat med andra ord. Jag klagar inte, livet i Whistler är göööööött.

Gabbi och jag har även bokat biljetter till summerburst i GBG sommar. Jävligt taggat!

Nu tänkte jag avsluta det här inlägget med lite nya bilder. Självklart är det soligt, det är alltid sol i Whistler, haha!









/Camis