På resande fot

2012-04-29 // 02:06:43
Hej, hej, hej! Ser att Gabbi har tagit över rodret för bloggen - det gillar vi. Jag tänkte slänga in ett lite blandat inlägg här på bloggen. Befinner mig (som ni kanske har förstått) inte längre i kära Whissie. Just nu sitter jag ute på en veranda i kvällsolen här i Charleston, SC. Lite mer behaglig temperatur såhär på kvällskvisten för oss som är vana vid snö och kyla, hehe.

Sedan jag bloggade senast har det hunnits med massvis i Whistler. Försökte klämma in så mycket som möjligt sista tiden. Fester, restaurangmiddagar, telusfestivalen, skidåkning, häng osv. Såg dessutom Urban Cone under Telusfestivalen. Riktigt kul och otippat. Började lyssna mycket på dem efter att jag hörde "Let us stay young" där någon gång i början av februari..

Början av denna veckan kantades av mycket avsked. Usch. Sedan på tisdagen blev det även vår tur att säga hejdå. Calle, Erik, Daniel och jag tog bussen ner till Seattle där vi hade två dagar innan de skulle flyga hem och jag skulle flyga ner hit till Charleston. Blev en riktigt nice minisemester, trots att två av dem kommer från Stockholm (keeeeeex). Haha, var bara tvungen Daniel ;)

Har nu haft två heldagar här i Charleston som har bestått av sol, bad, god mat och shopping. Härligt avslappnande. Men jag saknar Whistler lite ändå. Påtal om Whistler, så gjorde Gabbi ett finfint jobb att sammanfatta säsongen.
Hur som helst så är det väldigt lugnt här, vilket är ungefär den totala motsatsen mot vad Whistler är. Whistler är hets, i alla dess former, och jag saknar det lite. Yeah, yeah - snart är jag tillbaka i Canada igen och då lär jag säkert sakna värmen haha. Lika bra att passa på och njuta så mycket jag kan medan jag är här :)

Pike Place Market @ Seattle

Glad Calle


Frukost

Om vi var nöjda med vårt val? - JA!


På secondhand-jakt

Mycket uteliggare i Seattle, här en going som berättade skämt


Casualposing at its finest


Första starbucks ever

Avslutade vistelesen med en riktigt god middag

Framme i Charleston



grillat är godast


/Cam

Run with me through all cities

2012-04-29 // 01:36:57
run with me through all cities
someday we'll be kings & queens

Urban Cone - Kings & Queens



/C



WHISTLER 2011/2012

2012-04-26 // 00:09:26
puder snowboard svenskhäng aprés
roundhouse beerpong dusty's sapporo
dr snö skratt growers bakishäng bill's
glacier creek nudlar skidor blåmärken
kortspel merlin's svenskpicknickar jugs
vänner palm bay nachos gone bakery
telus aussies bluebird jobb hockey sushi
longhornes mössor skador freshtracks
creekside samurai peak2peak medical
clinic staff partys hairfarmers pony
trail parkhäng hemmafester

Efter regn kommer solsken

2012-04-25 // 23:39:33
Det här har minsann inte varit någon rolig vecka. Det har totalt ösregnat 24/7 de sista dagarna och i princip varje dag så är det någon som åker ifrån Whistler och som man måste säga hejdå till... Dessutom är Camilla nu i USA där hon kommer vara de närmsta 9 dagarna, så det är med andra ord bara jag, Sigge och Frida i lägenheten.

Imorgon har jag mitt sista riktiga skift på älskade GC och på söndag ska vi träffas för att städa och stänga ner hela resatuarngen.

Helt otroligt hur hela Whistler kunde ändra utseende på så kort tid. På endast några dagar gick det från snö, solsken och Telus-festivalen till ösregn och vad som känns som ett folktomt Village...

MEN inte tänker jag sitta här och bara skriva världens deppinlägg. Oh nej, för trots att vi som stannar kvar för våren/sommaren blir tvugna att säga hejdå till alla som åker innan oss så har vi så mycket roligt framför oss. På söndag lovar väderprognosen 15 grader och strålande sol, jag är ledig hela maj, vi är ett superskönt gäng som stannar och våråkningen kommer vara grym!

Efter regn ska det ju banne mig komma solsken!!


Min lite smådeppiga utsikt i skrivande stund..

/G

Spex

2012-04-22 // 09:03:53

Det är roligt att bo i Whistler

/C

So let's set the world on fire, we can burn brighter than the sun

2012-04-17 // 18:49:54
Gärna blogga om att man ska blogga och sedan skita totalt i att uppdatera. Vilken rebell jag är, hehe. Så, uppdatering var det ja, ehe. Livet i Whistler är fortfarande redigt gött. Men tiden börjar gå mot sitt slut här och det känns lite tungt. Lite separationsångest på det. Men alla saker har väl ett slut förr eller senare, i guess.

Så för att dra en liten recap;

- Gabban och jag har bokat om våra hembiljetter! Jarå, istället för att lämna vancity 5 maj flyger vi hem 25 maj. Lite gött försommar-häng i Whistler är ju inte fel liksom..
- Jag drar ner till Charleston i 9 dagar för att hälsa på farmor&farfar och Vickan som pluggar där. Planen är att leva gött, slappa och bli väääldigt solbränd.
- Vi har haft första grillkvällen också. Så mysigt och gott!
- Jag har nått mitt mål för säsongen, mer än 75 dagar på berget. Detta firades med första medhavda lunchlådan..
- Här i Whistler börjar det bli varmare, men i slutet av maj/början av april kom flera dump vilket ledde till lite mer härlig pow-åkning.
- Svenskpicknick!
- Mycket Roundhousehäng och kortspel.. såklart
- Plus fest.. Whistler alltså
- Lite jobb på det
- Släng in lite middagar och mysfikor med mina roomies så är vi hemma

Telusfestivalen pågår dessutom just nu, vilket innebär spelningar, tävlingar och blandade events. Nice!

En vecka kvar i Whistler innan det bär av söderut.. galet, galet!





/Cam

Say you will

2012-04-11 // 17:20:25
Hej bloggen. Nu tänkte jag blogga om att jag ska blogga. Japp, ikväll tänkte jag sleva in en liten sedvanlig "vad har hänt sedan senast"-update. Har inte tid just nu bara för nu ska jag gå till jobbet. Precis - hör och häpna - jobb. Kan nog behövas med tanke på att jag ignorerar allt som har med budget att göra. Yeah, yeah..

Sålänge får ni en grymt bra låt att lyssna på och en härlig bild på Gabs från vår afterwork/middag i solen i fredags;


Miike Snow – Bavarian #1 (Say You Will)

 

 

/Camis




Whistler

2012-04-02 // 04:21:24

Hur ska man kunna lämna det här stället?

/C