No friends on a powday

2012-02-25 // 16:27:27
Godmorgon allesammans! Här i Whistler råder det för tillfället puderhets. Kan bero på att det dumpat +30cm. Så till och med vi (whistler's seriösaste skibums?) tänker snart ge oss av till liften för att stå där och köa i ungefär 45min innan de ens öppnar. Väldigt hardcore indeed.

Seeeees!


Från vårt fönster, ca 7.10am

/Cams

Lite recap

2012-02-21 // 04:51:55
Att blogga kontinuerligt är ju rätt överskattat har jag hört. Hehe. Vad har hänt sen senast jag bloggade? Gabs har haft sin familj här i tio days. De åkte hem idag.. tiden går verkligen superfort. Så Gabbi har joinat vår lilla familj igen, numera med fler näringsämnen i kroppen efter alla lyxmåltider hon har ätit, haha!

Påtal om lyxmåltider så körde vi en trevlig tjejmiddag på Valentine's day. Supergott och supertrevligt. På tisdagen testade jag dessutom snowboard(!). Lyckades få till svängarna till slut. Trillade en masé såklart, men ojoj vad kul det var!
Har även hunnit med att jobba lite, åka lite skidor, hänga på Roundhouse och bli sjuk. Väldigt roligt, förutom det sistnämnda då. Segdraget är det också, speciellt eftersom jag är så dålig på att vila. Men, men det löser sig. Positive thinking!

Den här veckan langar massvis med jobb, både för min och Gabbis del. President-week vilket är synonymt med vallfärdning av amerikanska turister. Är schemalagd fem dagar, vilket känns lite mycket med tanke på att jag chillat sönder på det senaste och snittat ca 1-2 jobbdagar per vecka. Jaja.

Gabbi har äntligen fått sin nya bräda nu också. Så nästa gång vi båda är lediga och friska så ska vi hänga i park. Då kommer videofilm på våra första 180's. True story, bro!

Ja, det var väl en liten rörig sammanfattning. Livet är Whistler är grymt bra. Tack hej!


Mina fina snowboardboots som införskaffades från re-use-it center för 25 dolares


Frida och jag krossar allt motstånd i vår matlagningstävling, här ovan chokladfondant


Katrina och Julia


gott!


Fia och Mathilda

/Camis

Roundhouse-hike med Frida

2012-02-14 // 08:24:13
Bluebird day.
Självklart firades detta med en sedvanlig Roundhouse hike.
Standard. Hehe...









massvis med skibum-poäng att sno med smör när det är slut där hemma..


/Camis

Whistler

2012-02-12 // 02:23:08

Vi har det bra.

/Camis

Namnbyte?

2012-02-12 // 01:57:38
Engelskatalande länder i all ära, men åh vad jag ogillar hela namnproceduren. Speciellt när man hälsar på folk med engelska som första språk och det är högmusik och man ska presentera sig. Camelia? Camille? Camiiile? Kaa... wait what?

Jag är inte den enda i vårt hus med samma problem. Frida går numera under namnet Freda eftersom bokstaven i tydligen är svårt att uttala. När det gäller Signe så vet jag inte vart jag ska börja, haha. Hon har nog fått flest smeknamn. Gabbi är Gaby punkt.

Rätt random inlägg. Avslutar med bilder från när Frida och jag köpte sushi senast så förstår ni vad jag menar.

Tjena hare!



Gott!

/Kamila




Live fast die young, bad girls do it well

2012-02-10 // 06:43:46
Go' kväll alla där ute. De två sista dagarna har varit relativt hectic och jag skulle inte vilja säga att jag rekomenderar sex timmar sömn på 48 timmar... Det är så man gör det i Whistler antar jag haha.

Nu har jag i alla fall finbesök från Sverige vilket är helt underbart roligt. Dagen har spenderats inne i the Vill där jag har agerat tour guide och sedan även på Splitz där vi åt Whistlers mest beryktade och godaste hamburgare.

Imorgon blir det åkning hela dagen lång så nu ska jag kolla klart på TVD om mina ögon kan hålla sig öppna och sedan SOVA.

Natti!

/Gabbi


Skönaste nya låten från M.I.A.

Orört!!

2012-02-09 // 19:51:00

Frida och jag löser orört vid observation deck..
POW!

/Camis

Dagens

2012-02-09 // 05:30:28
Vi sitter i soffan och har bakishäng som sakta övergått i förfest...

Frida: Nää, ska man ha mjölk.
Camilla: En joint!?
Gabbi: En bok?
Frida: Eeehh.. mjölk, tjejer... mjölk!

Gondola Villages mest efterblivna hus, men vi gillar det. Frida och jag har haft många fina moments idag. Allsång till botten is nådd och bakisfunderingar.



Let us stay young

2012-02-09 // 00:29:02
Hej hej, hemskt mycket hej! Såg att Gabbi lyckats klappra lite på tangentbordet och langa ett inlägg. Good work mate. Nu får ni bloggläsare vänta ytterligare en månad på hennes nästa uppdatering.. hehe..

Hänt sedan sist? Jo, för att uppväga Gabbis workaholic-liv så har jag tagit på mig att lösa motsatsen, dvs. fett lite jobb. Snittar numera en till två dagar i veckan. Lite för lite egentligen, men jag klagar inte för det är rätt skönt att just det - inte jobba. Har Frida som kan hålla mig sällskap eftersom hon inte jobbar för tillfället heller.

Vi har hunnit med en hel del sedan jag uppdaterade sist. Massvis med häng på roundhouse, svensk-picknick, skidåkning, apré, utgångar och liiiitelite jobb. Livet på en pinne, helt enkelt.

Slänger in lite blandade bilder och langar mina tre nya favoritlåtar - lyssna!,
Cheeeeers!


Foster the people - Helena Beat

Lucas Nord vs. Urban Cone - Let us stay young

M83 - Midnight city


Shreddar med Fia




På Rendevouz uteservering


Svenskhäng-i-gäng








Fridolf och Siggie taggar roundhouse-lunch.. hehe




Roundhouse - numera vårt stammisställe



/Camis





Southside Diner

2012-02-06 // 06:30:39
Som Camilla skrev i ett tidigare inlägg var vi på Southside Diner här i Creekside och åt frukost förra veckan. Det må inte ha varit särskilt skibum men gud så vi gillade det stället. Såg ut som en typisk diner hämtad från någon amerikansk film och maten var helt fantastisk. Definitivt ett måste i Whis!


Lite bättre än gröt och knäckebröd - just sayin'

Southside Diner, Whistler, BC, Canada, Earth


Frida och Siggie

Omnomnom

 

/G

 


I ♥ Whistler

2012-02-06 // 06:11:22
Hej alla kära vänner. Här kommer ett litet livstecken ifrån moi. Är medveten om att det var alldeles för länge sedan jag skrev så nu blir det skärpning. Grymt att du hållt ställningarna Cams. Tror dock att alla redan visste är du är en bättre bloggare än jag haha!

Lite om vad som hänt för mig under min bloggpaus:

- Staff Party no2 ägde rum och jag och mina work mates åkte tubing och ölade på Merlin's. Oslagbar kväll men var lite småjobbigt med fyra timmars sömn innan jobb dagen efter.

- Jag hittade en drömbräda (bortsätt från dess graphics - kattfan...) men då jag bestämde mig för att åka in och köpa den bestämde den sig för att ta slut i hela Whistler och på alla Showcase-lager i hela B.C. Eh ja, så vi får se hur det blir med det. Trodde inte att det skulle vara så dåligt sortiment i självaste Whistler, former Olympic Host, Canada.

- Jag har haft de mest grymma arbetspassen i hela mitt liv då vi nu har öppnat grillen utanför restaurangen och jag får gå och bussa utomhus i solbrillor och njuta av det underbara vädret.

- Min familj kommer och hälsar på mig i nästa vecka. Yey! Riktig mat! Nej nu skämtar jag bara mamma och pappa. Eller?

- På tal om riktig mat har jag lagat riktig middag för första gången sedan jag kom hit. Tog bara 3 månader och det blev köttfärsås haha.

Imorgon ringer klockan 5.55 vilket den kommer göra tre dagar i rad nu innan jag får lite ledigt. Den här veckan är det Winter Pride här i Whistler och det kommer vara någon function på undervåning på GC. Mycket att göra med andra ord men lär bli fortsatt nice då det ska vara soligt!

Så summa sumarum, anledningen till att jag inte uppdaterat på tre veckor = livet i Whistler är bra. Riktigt bra. Tack och lov för att hälften är kvar för hem ska vi ju senast i maj. Kanske...

'Night night!

/Gabriella


Kära lilla Sapporo



Roundhouse-häng

2012-02-03 // 17:19:45
Hejhejhej! Nu ska jag snart gå till jobbet. Blev inringd, vilket inte är helt ball eftersom himlen är helt klarblå. Lär bli en sjukt nice dag i backen. Men jag är inte bitter..

Anyhow. Tänkte inte skriva så mycket utan lägga upp några bilder från i onsdags. Dagen spenderades mestadels på Roundhouse. Helt okej för mig.





/Camilla

Hörde jag någon säga...

2012-02-01 // 20:52:15
...BLUEBIRD!!


ni lär hitta mig på uteserveringen på
Glacier Creek eller Roundhouse ;D

/C