Noodle Mania

Många uppdateringar idag. Vi är på g med andra ord. Synd bara att Whistlers alla bostadsägare inte verkar vara det. Ska verkligen inte klaga, vi har faktiskt bara varit här i ca 3 dagar, men kan väl ganska lätt konstatera att det inte är "superlätt" att hitta boende i den här staden. Har totalt rensat alla boendehemsidor och ringt slut det mesta av vår credit till olika landlords och husägare. Men som Camilla redan konstaterat i ett tidigare inlägg så är det bara att sluta worry och be happy.

Trots att det varit superfint väder denna eftermiddag/kväll med sol och värme, så ligger den mesta snön kvar vilket är supermysigt. Gick i stort sätt från höst till vinter på en dag. Härligt.

Imorgon är det intervju, mer bostadssökande och mer nudelätande som gäller. Vår kanadensiska kompis som jobbar på vårt hostel konstaterade förrut att vi kommer få diabetes innan månaden är slut (haha).

Men nu blir det raggsockarna på, krypa ner i sängen och så ett nytt avsnitt av Vampire Diaries såklart. Godnatt till alla er där hemma!

/Gabbi



Kommentarer
Postat av: emmy

fuktigt var bara förnamnet! :D haha. skydyving. jag vill, men aaaah jag vetisjutton om jag skulle våga :O

2011-11-06 @ 07:41:01
URL: http://jonesochgiftet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0