Gabbi's birthdayie!

Japp, igår den 12:e december joinade Gabbi oss vuxna och lämnade tonåren bakom sig, haha! Vet inte hur mycket vuxnare hon känner sig, men en sak är säker numera får även hon besöka bolaget. Dock kommer det dröja tills 2012 innan hon blir av med sin Systemetoskuld, haha.

Anyhow. Påbörjade en ny tradition. Födelsedagsfirande deluxe - två dagar långt är det enda rätta. Började söndagen med förfest i "Alpines bästa hus". Trevligt, trevligt. Sedan bar det av till Citta bar (aka svenskbaren), för lite gött barhäng och öldrickande. Efter det tog vi oss allesammans till Longhorn för locals night där vi mötte upp ännu fler svenskar. Majoriteten var ett faktum, så när dj:n önskade Gabbi grattis och satte på Swedish House Mafia märkte man klart och tydligt vilken nation som var överrepresenterad. Nice! Stämningen var på topp och det var riktigt go musik. På vägen till bussen var vi flera som gjorde en avstickare till Fat Tony's för att kirra en pizzaslice. Hade bara hört om stället innan men inte smakat, men åhå vad gott det var. Lyckan som uppstår när man hittar Canadas motsvarighet till kebabpizza, haha. Grymt bra kväll helt enkelt.

Igår på Gabbis födelsdag körde vi på en riktigt mysfrukost. Jag stekte på pannkakor med reese i, till detta hade vi jordgubbar, äpple, banan och sylt. Mumma. Första gången vi knödde ihop oss runt vårt lilla matbord och åt tillsammans. Mys. Gabbi fick sina paket också, inslagna i foliepapper. Man tager vad man haver liksom. Åkte lite skidor och snowboard på dagen. Isigt men ändå helt okej. På kvällen åt vi en födelsedagsmiddag tillsammans med Frida och Julia på Merlins. Riktigt trevligt. Kan lova alla vi alla var väldigt mätta när vi drog oss hemmåt, så tårtan fick vi spara tills idag.

Kunde konstatera idag att ja, det är inte så illa att fylla år på en annan kontinent ändå :).
























/Cams



Kommentarer
Postat av: Eva

Ser ut som Gabriella hade en riktigt undebar fördelsedag. Vad många ljus det var på tårtan nu :)

2011-12-15 @ 09:16:44
Postat av: Emelie S

Grattis!! Och damn vad fin din klänning ser ut att vara Camilla!

2011-12-17 @ 16:01:05
URL: http://emeliestricker.devote.se
Postat av: Emelie S

Vad roligt att du fått jobb förresten! Massor av kramar till dig!

2011-12-17 @ 16:03:03
URL: http://emeliestricker.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0